Műfüves focipálya építése Kisvárdán

Kisvárda focicsapata, mely jelenleg az NB I. utolsó helyén áll, műfüves pályát épít 216 millió forintból, amely a klub jövőbeli terveit szolgálja.

A Kisvárda Master Good vezetője, Révész Attila a közelmúltban beszélt arról, hogy a csapat már az NB II.-re készül, annak ellenére, hogy 2018-ban az élvonalba kerültek, és 2022-ben még a második helyen végeztek. Az elmúlt időszakban azonban visszaestek, és jelenleg az utolsó helyen tanyáznak, az NB I.-ben maradást jelentő pozíciótól 13 ponttal lemaradva, hat fordulóval a bajnokság vége előtt.

Ennek ellenére a klub úgy döntött, hogy ideje beruházni egy műfüves focipályába. Az RTL információi szerint a projekt költsége 216 millió forint, amely egy már meglévő pálya műfüvesítésére lesz fordítva. A közbeszerzési eljáráson győztes cég a Pharos lett, melynek társtulajdonosa Végh Gábor, a zalaegerszegi fociklub vezetője is.

A kisvárdai labdarúgó akadémia az államilag támogatott tíz akadémia közé tartozik, de a nevelőmunkájuk egyelőre nem hozott átütő sikert.