Sikeres szezonon van túl az NBA-t megcélzó magyar válogatott kosaras

Valerio-Bodon Vincent sikeres szezont zárt az NBA második vonalába tartozó G-ligában, ahol pozitív visszajelzéseket kapott és jelentős fejlődésen ment keresztül.

Valerio-Bodon Vincent szerint az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) második vonalának számító G-ligában töltött időszak alatt sokat fejlődött. Az M4 Sport csatornának adott nyilatkozatában elmondta, hogy újoncként számos új dologhoz kellett alkalmazkodnia, de a környezetéből pozitív visszajelzéseket kapott.

A 22 éves kosárlabdázó kezdetben zárkózott volt, hiszen először fordult elő, hogy egyedül kellett külföldön boldogulnia. Azonban csapattársai segítségével sikerült beilleszkednie és a szezon végére egyre több lehetőséget kapott, amelyeket meg is ragadott.

Valerio-Bodon októberben a Los Angeles Lakersnél készülhetett, de a csapat végül nem tartott igényt a játékjogára, így a fiókcsapatukhoz, a South Bay Lakershez került. A South Bay Lakers 18/16-os győzelmi mérleggel a nyugati főcsoport 11. helyén zárta a szezont, és nem jutott be a rájátszásba.

A Los Angeles Lakers csapata, amelynek fiókcsapatában Valerio-Bodon Vincent is megfordult, a hétvégén a Minnesota Timberwolves ellen játszott a kaliforniai Crypto.com Arénában. A mérkőzésen sztárvendégként megjelent Megan Thee Stallion is, aki feltűnő öltözékével hívta fel magára a figyelmet a lelátón. Eközben a városban más hírességek is felbukkantak, például Kanye West Grammy-díjas zenész és felesége, Bianca Censori, akik egy közös vacsorán kapták lencsevégre, ahol Censori merész, áttetsző ruhájában megmutatta dús kebleit és intim testrészeit, ezzel ismét megbotránkoztatva az embereket.