Erdei Zsolt fia, a rapper: Apja támogatja, de a vulgáris szavak nem az ő világa

Erdei Zsolt, a híres volt ökölvívó, nyilatkozott a TV2-nek és a Mokka műsorban is fia, Erdei Viktor rapkarrierjéről. A sportoló elismeri, hogy bár a rap nem az ő műfaja, mégis mindenben támogatja fiát.

Erdei Zsolt elmondta, hogy a rap műfaj, különösen a benne előforduló vulgáris szavak, nem az ő világa, de megérti, hogy fiatalok számára ez vonzó lehet. A volt ökölvívó szerényebb természetű, de hangsúlyozta, hogy ha fia ebben találja meg a boldogságát, akkor ő mindenben támogatja őt.

A riportok során kiderült, hogy Erdei Viktor sosem érezte magát vonzódónak a bokszhoz, inkább a ketrecharc felé húzott a szíve. Apja sikerei miatt azonban jelentős megfelelési kényszer nehezedik rá, amely érzés, mint mondja, sosem fog elmúlni. Csak az álmok beteljesülése után szűnhet meg ez a nyomás.

Erdei Zsolt hozzátette, hogy örülne, ha fia egyszer dalszöveget írna róla. A volt sportoló büszke fiára és annak ambícióira, és bár a beszédmódja eltér az övéétől, a támogatása teljes mértékben biztosított. Erdei Viktor nemrégiben debütált Ebből elég című számával, amely tovább erősíti zenei karrierjét.

Az év azonban nehezen indult Erdei Zsolt számára, aki pokoli fájdalmakat élt át, és járni is alig tudott. Január 2-án kezdődött a probléma, amikor a családdal a Balatonon voltak, és a nyakfájdalom mellett az ujjai is zsibbadni kezdtek. Az MR vizsgálat kezdődő nyaki sérvet állapított meg, ami nyomta az ideggyököket. A diagnózis után több kezelésen is részt vett, köztük infúzióban kapott szteroidot, fizioterápián és mágneságyon is járt. A vizsgálat során kiderült, hogy ízületi gyulladása is van, de a gyógytorna segítségével már érzi a javulást, és bízik a teljes felépülésben.