A tiszaföldvári Facebook-csoportokban megjelent videók alapján feszült volt a hangulat a Barcza Borozónál, ahol Kiss Ferenc vállalkozó, valamint Cseuz Zsolt alpolgármester is felbukkant.

A 444-hez eljutott felvételeken látható, hogy

a több önkormányzati megrendelést kapó vállalkozó Kiss Ferenc csatakrészegen és félmeztelenül Cseuz Zsolt alpolgármester társaságában rugdossa a borozó biztonsági okokból miattuk lelakatolt kapuját, próbál bejutni, és azt ordibálja a bent lévő társaságnak, hogy „mi a g*ci van, mi van, gyere ki, b*szd meg!”

A lap úgy tudja, az alpolgármester érkezése után nem sokkal konfliktusa támadt egy régi ellenlábasával, helybéliek szerint verekedés is volt, a helyszínen megjelentek a polgárőrök, a rendőrök és a mentők.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség megerősítette, hogy hétfőn magánvádas feljelentés történt könnyű testi sértés és garázdaság miatt.

A település önkormányzata által korábban díjazott Kiss Ferenc vállalkozó elnézést kért a történtekért, a 444-nek pedig elárulta, semmire sem emlékszik az esetből, a kitüntetését pedig valószínűleg visszaadja, mert szégyelli magát. Cseuz Zsolt nem erősítette meg, hogy valóban ő látható a videón.

A 444.hu megjegyzi, hogy Cseuz Zsolt vezeti a helyi Fidesz-szervezetet, civilben hentesboltja van, és övé a helyi piac is. Facebook-oldala szerint

Tiszaföldvár alpolgámestere a péntek estét még egy szolid pódiumbeszélgetéssel indította, amin a térség országgyűlési képviselője, Herczeg Zsolt és Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese is részt vett.

A lap felidézi, hogy február 9-én egy keceli kocsmában két fideszes városvezető verekedett össze. A dulakodásról készült videón látható, hogy Agócs Ákos önkormányzati képviselő és Verba József, a Kecel Városi Sportcsarnok vezetője ütlegelik egymást.

Fotó: Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese, és a kocsma előtt balhézó Cseuz Zsolt Tiszaföldvár alpolgámestere. Facebook.com/cseuz.zsolt