A Megafon irodájának megszentelését ugyanaz a Bese Gergő atya végezte, aki korábban Orbán Viktor irodáját és a PestiSrácok, valamint a PSTV szerkesztőségét is megáldotta. 

Media1 írta meg, hogy a Fidesz-közeli online propagandahálózat, a Megafon egyik arca, Csenge Ibolya közzétett egy fotót a Facebookon, amelyen az látszik, hogy Bese Gergő atya elment hozzájuk a Megafonhoz és megáldotta az irodát.

A Fidesz propagandáját közvetítő kormányközeli véleményvezér fotóján ő maga és a katolikus pap látszódik a Megafon megszentelt irodájának ajtaja előtt. A megszentelés egyértelmű jele, a 20+C+M+B+24 felirat is látszódik.

Ugyanez az atya járt korábban Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelitában található irodáját is megszentelni, valamint még tavaly januárban videó is készült róla, amikor a PestiSrácok és a PSTV szerkesztőségét is megáldotta. A PestiSrácok megszenteléséről készült tavalyi videón látszott az is, hogy a PestiSrácok szerkesztőségében lévő obszcén Gyurcsány-portrénak is kijutott a szentségből és a szenteltvízből.

Fotó: Csenge Ibolya Facebook-oldala