Az egyik nemrég feltöltött videóban az "És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben?" - kérdésre válaszolnak a kormányülés résztvevői. Orbán többek között Chuck Norrist és „a nemzet kapitányát”, Marco Rossit említi, és úgy tesz, mintha a telefonjában nézné a neveket közben. Politikai igazgatója, Orbán Balázs pedig az egykori Havanna lakótelepi szerencselovagot és vitrinszakértőt Habony Árpádot említi, ami azért vicces, mert a videót szemléző fideszes lapok nem írhatják meg róla, hogy valójában kicsoda, és hogyan lehetett koronaőrből NER-milliárdos és a miniszterelnök tanácsadója. 

De a legtahóbb performanszt Bóka János hozta össze azzal a végtelenül ízléstelen poénnal, hogy neki megvan Michael Jackson száma, de „sajnos egy ideje már nem veszi fel”. Azt nem mondta melyik száma, de gondolom a Smooth Criminal lehet. Nagy Márton kényszeredett vigyorgása is megér egy misét, hiszen közben pedig történik valami, ami önmagában egy South Park-epizódot is megérne...erősebb idegzetűek nálunk is megnézhetik.

@viktor_a_tiktokon És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #MarcoRossi #KrauszGábor #KrauszFerenc #JohnMalkovich #RostAndrea #EmmanuelMacron #ArnoldSchwarzenegger #ChuckNorris #NovákKatalin #MichaelJackson #HabonyÁrpád #KammererZoltán ♬ Exciting, exciting, cute songs(1283711) - Korepoi