Az exkluzív környezetben történő megbeszélésekre számtalan esetben érkeznek autóval, de gyakori, hogy katonai, rendőrségi helikopterrel érkeznek a magas beosztású politikusok, kormánytagok vagy üzletemberek.
Egy korábbi magas rangú kormányhivatalnok szerint Orbán Viktor már nemcsak hosszú hétvégéket tölt a családjával a 13 hektáros hatvanpusztai birtokon, de rendszeresen ott fogad kormánytagokat, fideszes politikusokat, valamint üzletembereket – vette észre a VSquare hírlevelét a Telex.

A Felcsúttól nem messze található ingatlanegyüttes rekonstrukciója nagyjából 11,5 milliárd forintba kerülhetett, bejegyzett tulajdonosa pedig Orbán Győző, a miniszterelnök apja. A kormányfő éves bevétele hivatalosan 180 ezer euró, átszámítva mintegy 69 millió forint.

A VSquare forrása szerint Orbán Viktor bizalmas munkamegbeszélései jellemzően este zajlanak a hatvanpusztai birtokon. Közvetlen beosztottai autóval teszik meg a 40 kilométeres utat Budapestről, de a helyiek szerint a térségben nagy a helikopterforgalom is, és sokszor látni katonai, illetve rendőrségi gépeket a levegőben.

Nemrég egyébként még nagyobb lett a család kezében lévő birtok, a környező földekből ugyanis bevásárolt Orbán Győző.
Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint az Orbán-rendszer egyik legfontosabb szimbóluma a Hatvanpusztán felépült luxusingatlan, amit majorságnak mondanak, de exkluzív kastélynak látszik, - adta hírül az RTL.