A Magyar Vállalkozói Akadémia társalapító ötletgazdája Gattyán György, üzlettársával, Huszár Viktorral - az üzleti életben sikeres vállalkozók, oktatók bevonásával - létrehozott egy olyan képzési lehetőséget, amely segítené a vállalkozószellemű érdeklődőket céljaik, álmaik elérésében.

Az egymilliárd forint az újító jellegű ötletek, az innováció iránti elkötelezettség, a progresszív gondolkodás fundamentuma, és ebben olyan innovátorok/feltalálók részesülhetnek, akik elvégzik a Magyar Vállalkozói Akadémia alap-, közép-, és mesterképzését és konkrét terveket készítenek vállalkozásuk megvalósítására, de nem rendelkeznek az ahhoz szükséges anyagi forrással.

A sikeres vizsgát tett hallgatók pályázhatnak az akadémia startup inkubátor befektetési programján keresztül vállalkozásonként akár százmillió forint tőkére is.

Gattyán György életútja is inspiratív lehet az Akadémián résztvevőknek. Az üzletember már egészen fiatalon vállalkozásba kezdett és 2001-ben alapította meg saját cégét, a Docler Holdingot. Sikere kemény munkájának, elszántságának és kockázatvállalási hajlandóságának köszönhető, kihívások és kudarcok ellenére is képes volt összpontosítani ahhoz, hogy prosperáló vállalkozásokat építsen.

Hungarikumok születése

A Magyar Vállalkozói Akadémia missziója, hogy mindezt nem a hagyományos oktatási rendszerben elsajátítható gazdaságtudományi tananyagra építve, hanem modern keretek között, a napjainkban már elismert sikereket elért vállalkozók és szakértők valós tapasztalatain keresztül lehessen a leghatékonyabban véghez vinni.

Az akadémia előadói között olyan ismert üzletemberek és marketing specialistákat is találunk, mint Bojár Gábor a Graphisoft alapítója, Heller Gábor a Bónusz Brigád társalapítója, Vízy András kommunikációs szakember, korábbi műsorvezető, vagy akár Tóth Máté, ismertebb nevén Tibi atya. Természetesen, Gattyán György és Huszár Viktor alapítók is részt vesznek az oktatásban.

A Magyar Vállalkozói Akadémia azt az üzleti gondolkodást támogatja, amely lehetővé teszi, hogy újabb és újabb olyan Hungarikumok születhessenek, amelyekre idővel az egész világ büszke lehet és nem utolsó sorban erkölcsi és anyagi hasznot is hoznak Magyarországnak!

Akadémiára jelentkezni a Magyar Vállalkozói Akadémia honlapján lehet.