Olyan sok jelentkező volt, hogy három turnusban tartották meg a döntőket, vers-próza, ének, néptánc és színjátszás kategóriákban léptek színpadra a versenyzők. Mint arról lapunk, a Friss Hírek beszámolt, Erdei Norbert az elődöntőben is saját verset adott elő. Most, a döntőben is, ennek címe: Álmaim útján. Ezt zenei aláfestéssel szavalta el és az elődöntőt követően fogott hozzá az írásához.

Norberttől megtudtuk, ez a költemény róla és az édesanyjáról is szól, ahogy gondozta, ápolta. Az eredményhirdetésen kiderült, a produkciója kiemelt arany minősítést ért.

,,Azt sejtettem, hogy az arany minősítés meglesz, de a kiemeltre nem számítottam. Még a szervezőknek is jeleztem előtte, hogy én az aranyra gyúrok, de arra nem számoltam, hogy kiemelt lesz. Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam. Sokat dolgoztam vele."

- mesélte.

Megtudtuk, ha jövőre is megrendezik ezt a versenyt, elindul a vers mellett másban is. Korábban néptáncoltam és versenytáncolt, így elképzelhető, hogy a tánc kategóriába is benevez, a vers mellett. Elmondta azt is, a jövőben szeretné a verseit könyven és CD-n kiadni, júliusban pedig Szegeden lesz verses estje egy cukrászdában.

Fotó: a szerző felvétele.