Portálunk nyomon követte a 7 csillagos új győri fürdő építkezését. Már hónapok óta keringett a kérdés, hogy mégis kinek építenek ekkora luxust, hiszen régóta sejteni lehetett, hogy nem az átlag keresetű, ám súlyos adóforintokat befizető „egyszerű” embereknek csinálták. Jó lett volna, ha nem ez igazolódik be, de ahogy bejelentették a jegyárakat nyilvánvalóvá vált: az ország legdrágább fürdőjét sikerült felhúzni a megyeszékhelyen.


Egy négy tagú család esetében a belépő több mint 35 ezer forint. Akkor még nem tankoltak, nem fizettek parkolódíjat, és nem is ettek.


Apropó, étel!


A komplexum egy tucat vendéglátóhelynek ad otthont. Korábban feltették a kérdést: vajon mennyire lesznek drágák ezek a helyek? A tulajdonos akkor erre azt válaszolta, hogy mivel több ezer embert szolgálnak ki egyszerre, ezért megfizethető árban lakhatnak jól a látgatók.


Ám a közösségi oldalakon a jegyárak bejelentése óta nem csitulnak a kedélyek. Az emberek fel vannak háborodva, elvétve találhatunk csak 1-1 pozitív kommentet, így első ránézésre teljesen elképzelhetetlennek tűnik, hogy itt több ezer ember mártózik és eszik majd. A jelek szerint örülhetnek kevesebb nullának is…


Van, aki már egész egyszerűen csak egy újabb NER pénzmosodának titulálta a helyet, és a legtöbben ki is jelentették, hogy az ő, és családjuk pénze itt bizony nem vándorol a kasszába.


A fürdő marketingje úgy fest hiába van csúcsra járatva, az emberek hangja és pénztárcája nem hazudik, pedig már bevetették a reklámra Görbicz Anitát, Vincze Ottót és Köböl Anitát is. Utóbbit aki nem ismerné volt modell, influenszer, műsorvezető, de talán azzal szerezte a legnagyobb hírnevet a közösségi oldalain, hogy egyedül vállalt gyereket, akit a győri fürdő promózására is magával vitt, és be is vetették a képek kedvéért.


Fotó: RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő Győr Facebook oldala