Erdei Norbert eredetileg makói származású, jelenleg is itt dolgozik, de már Szegeden él. 2018 óta ír verseket, amikor jött a lehetőség a ki-mit-tudra, nem gondolkozott sokáig, hogy induljon rajta. A Frisshirek.hu-nak elmondta, az volt a célja, hogy megmutassa, milyen alkotásai vannak. A versenyen volt, aki táncolt, énekelt, néptáncolt, modern táncot adott elő, verset mondott - ő is az utóbbiba tartozik.

Saját verssel indult, a Mélyen vérzik a szív cíművel, ezt két hónapja írta. A versenyzőket később értesítették, néhány nap múlva kapta meg az e-mailt, hogy továbbjutott az országos döntőbe, Hajdúszoboszlóra. Így Norbert képviselheti Makót, illetve Szegedet május 22-25. között.

,,Oda is saját verssel készülök, zenei aláfestéssel. Ebben próbálom feldolgozni az édesanyám és az én kapcsolatomat, amíg itt lakott nálam még Makón, félévig. Nagyon boldog szívem, hogy képviselhetem a városokat és bízom benne, hogy dobogós helyen fogok végezni"

- fogalmazott a versmondó.

Norbert hozzátette, még az országos döntő előtt vár rá egy másik fellépés, ugyanis meghívást kapott egy jótékonysági anyák napi rendezvényre Szegeden, ahol két saját szerzeménnyel lép színpadra.

A hajdúszoboszlói döntőbe bejutott még Makóról a Megváltozott Munkaképességűek és Nyugdíjasok Makói Közhasznú Egyesülete is.

Fotó: a szerző felvétele.