Számtalan koncert, vendéglátósok és vidámpark is várja majd a családokat és a Szegedre látogató turistákat négy napon keresztül. Már április 28-án, pénteken munka után is érdemes lesz elkanyarodni a liget felé, mert kora délutántól programokkal és nyüzsgéssel lesz teli a Liszt Ferenc sétány - mondta Rácz Attila, a majálist szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. igazgatója a Szeged Podcast legutóbbi adásában.


Már az első napon, pénteken elindul a vidámpark, lehet hintázni, célba lőni, és aki megéhezik, enni is tud már valamelyik lacikonyhánál az első sült kolbászok és hurkák valamelyikéből.


A négy nap alatt közel húsz színpadi programot kínálnak a szegedieknek és a város vendégeinek. Sztárvendég lesz a ligetben Solyom Berni, érkezik a Ladánybene 27, május elsején pedig este 9 órakor az Irigy Hónaljmirigy nagykoncertje zárja a színpadi programokat.


Nemcsak az újszegedi ligetbe, de a Zápor-tóhoz is érdemes lesz kilátogatni április 30-án, vasárnap. A ligeti majális „kistestvérén” fellép a Csiga Duó gyermekzenekar, lesz akrobatikus és hip hop táncbemutató, 13 órától pedig Jó ebédhez szól majd a nóta Várkonyi Tibivel.

Fotó: szallas.hu