2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 20o - 22o
Az ország 19 megyéjében

Befejeződött a Dunaföldvári Eszterlánc Óvoda fűtéskorszerűsítése

frisshirek.hu, 2023. március 20. - 16:46
Befejeződött a Dunaföldvári Eszterlánc Óvoda fűtéskorszerűsítése

A városban biofinomítót üzemeltetető Pannonia Bio Zrt. 2022 végén vállalta, hogy saját költségén fejleszti az intézmény fűtésrendszerét. A felújítás befejeződött, a 325 gyermeket nevelő óvoda új fűtési rendszere legalább 30 százalékos költségmegtakarítást jelent.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról lapunk, a frisshirek.hu beszámolt tavaly decemberben, társadalmi felelősségvállalás keretében a Pannonia Bio Zrt. 27,5 millió forint támogatásban részesítette Dunaföldvár Város Önkormányzatát. Ebből az összegből 15 millió forintot a Jókai u. 7., Kossuth Lajos u. 4. és a József tér 7. szám alatti óvodák fűtés korszerűsítésére fordított a város.

A felújítás a három óvodai telephelyen befejeződött, a továbbiakban az épületek napelemeinek bővítését tervezik - írták most az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A 325 gyermeket nevelő óvoda új fűtési rendszere legalább 30 százalékos költségmegtakarítást jelent, csökkenti a város földgázfüggőségét és a károsanyag-kibocsátást - tették hozzá.

Fotó: Dunaföldvári Eszterlánc Óvoda honlapja