A közösségi médiában felbukkant egy 21 éves fiatal nő, aki azt állítja, ő a 2007-ben eltűnt Madeleine McClann. Állítását azzal próbálja igazolni, hogy nemrég villantak be emlékek gyerekkorából, amik - állítása szerint - megegyeznek azokkal a történetekkel, amik annak idején napvilágot láttak. A nő állításait akár DNS-vizsgálattal is bizonyítaná, emiatt úgy döntött, megkeresi a szülőket - írja a Blikk a brit Mirrort szemlézve.

A német rendőrség egyenesen azon az állásponton volt, hogy Madeleine már nincs is életben, a gyilkossággal egy német férfit, Christian Bruecknert gyanúsították. A férfi jelenleg is börtönben van szexuális bűncselekmény miatt, ám a brit kislány eltűnésével kapcsolatban soha nem emeltek ellene vádat.

A Mirror beszámolója szerint a nő "bizonyítékai" között szerepel egy szeplő a lábán és egy folt a szeme alatt ugyanazokon a helyeken, mint az eltűnt kislánynak volt.

@shellmc22 The story of the lady claiming to be Madeleine McCann. Whatever happens/happened, this is a difficult read. ‘Iammadeleinemccann’ on Instagram for further pictures and videos ???? #iammadeleinemccann #madeleinemccann #maddiemccann #findmaddie #findmadeleine #instagramlive #katemccann #gerrymccann #madeleinemccanncase #isthismaddie? #maddymccann #share ♬ original sound - Shell Mc ????

@shellmc22 People asking for compassion pictures and this girl is providing them.. what do we think? Maddie or not, my heart goes out to this girl #iammadeleinemccann #madeleinemccann #maddiemccann #findmaddie #findmadeleine #instagramlive #katemccann #gerrymccann #madeleinemccanncase #isthismaddie? ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Fotó: Madeleine Facebook-emlékoldala