2023.01.30., hétfő - Martina
Budapest: -5o - -2o
Az ország 19 megyéjében

Gyönyörű képgalériával ünnepelte Szalay Ferenc a tizenkét éves Tiszavirág hidat

frisshirek.hu, 2023. január 24. - 18:31
Gyönyörű képgalériával ünnepelte Szalay Ferenc a tizenkét éves Tiszavirág hidat

Szolnok egyik szimbólumává vált a most tizenkettedik évébe lépő Tiszavirág gyaloghíd.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás
Ilyen különleges évfordulója még biztos nem volt, mint ez a mostani, a tizenkettedik: köszöntsék az Önök fotói minden szolnoki kedvenc látványosságát!

- írta bejegyzésében Szalay Ferenc polgármester, amelyben megemlékezett a Tiszavirág híd évfordulójáról. A 80 képet az alábbi linkre kattintva végignézhetik:

A Tiszavirág-híd váratlan lezárásáról korábban a frisshirek.hu-n hírt adtunk. Először október közepén szóltak arról, hogy elkezdődik a híd felújítása, amelyhez majd nem kell lezárni az átkelőt. Aztán pár nappal később Szalay Ferenc mégis bejelentette, hogy november végéig lezárják a rekonstrukció miatt.

Végül kissé késve, december közepén adták vissza a gyalogosoknak a Tiszavirág-hidat,

így a hídon átszaladva is megünnepelhettük a tizenkettedik évfordulót, nem csak a távolból csodálva.

A kiemelt kép forrása: Szalay Ferenc Facebook-oldala