2023.06.09., péntek - Félix
Budapest: 20o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Alvázmosás ingyen, a parkolás fizetős a zalaegerszegi piac melletti parkolóban

Kovács Tamara, 2023. január 24. - 12:50
Alvázmosás ingyen, a parkolás fizetős a zalaegerszegi piac melletti parkolóban

Zalaegerszeg belvárosában amúgy is necces a parkolás, a fizetős övezetek többsége "fullon" van, vagy rettentően siralmas állapotban. A piac és a vásárcsarnok melletti zúzalékos parkolót nem csak piacnapokon használja az autós társadalom.

Igény lenne arra, hogy ha már fizetni kell a parkolásért, minőség és színvonal is járjon érte. Egy autó kavics ha ideiglenesen is, talán megoldaná a problémát!

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Zalai utak "királyai" Facebook csoportban osztotta meg a napokban készült felvételeit egy csoporttag. A fotók jól láthatóan tükrözik a jelenlegi állapotokat a piac parkolóban, bízva abban, hogy megakad rajtuk az illetékesek szeme. A Frisshirek úgy tudja, az önkormányzat műszaki osztálya felelős a terület állapotárét.

A parkolás itt sem olcsó, mert mint a szivárvány, annyi zónára van osztva a város, egyre inkább arra megy ki a játék, hogy minden egyes alkalommal jegyet vegyen a sofőr. Nem árt tudni, hogy a magasabb díjszabású zónában érvényes bérlet jó az alacsonyabb díjszabású zónákba is.

Egyre többen döntenek úgy, hogy nem parkolnak a piac melletti központi parkolóban, ám a kényszer nagy úr, ha jobb híján nincs szabad kapacitás megállóhely tekintetében, marad a város szégyenfoltja, a vásárcsarnok melletti parkoló használata, ha nem akar sokat cipekedni, sétálni a tulajdonosa.

Fotók: Zalai utak "királyai" Facebook-csoport