2023.01.30., hétfő - Martina
Budapest: -3o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Bayer Zsolt : Zacher egy ostoba, öntelt seggfej

frisshirek.hu, 2023. január 23. - 21:35
Bayer Zsolt : Zacher egy ostoba, öntelt seggfej

A napokban Zacher Gábor erős kritikát fogalmazott meg Orbán Viktor miniszterelnökről, akinek szerinte le kéne fogynia, és példát kéne ezzel mutatnia. Bayer Zsolt nem várt sokáig, azonnal reagált a kritikára, "példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből - vagyis mindabból, ami ezeknek a lényege odaát" - szúrt oda blogjában.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Zacher Gábor volt a vendége az RTL Portré című műsorának, a toxikológus-mentőorvos szerint a negatív rekordhoz valószínűleg hozzájárultak a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések is, de legfőképpen az, hogy a kormány kevesebb figyelmet szentel a megelőzésre - írta meg a Frisshirek.hu.

A műsorban szóba került az elhízás is, ezen Orbán Viktort elnézve ne is csodálkozzunk. Ha ő lépne, kiállna ország-világ elé, azt mondaná:

EMBEREK, FOGYJUNK LE 25 KILÓT EGY ÉV ALATT, ANNAK LENNE NÉPEGÉSZSÉGÜGYI HASZNA.

Bayer Zsolt kritikáját így folytatja, "ne felejtsük, de soha: ugyanezek nyilvános idegrohamot kapnak, ha bárkit merészelnél úgy nevezett "bodyshamingelni". Ez magyarul azt jelenti, hogy kigúnyolni a külseje miatt."

Majd folytatja, amúgy bayerzsoltis stílusban:

"De természetesen a magyar miniszterelnököt nem egyszerűen lehet, de kötelező gúnyolni és megszólni túlsúlya miatt.
S tesz mindezt egy orvos.
Az RTL-n - az abnormális, a visszataszító, az undorító, az ocsmány fellegvárában.
Jön a doktor"úr", és a miniszterelnök külsejéről értekezik, majd azzal hozakodik elő, hogy a miniszterelnök példát mutathatna (ha lefogyna).
Rendben."

Majd fordít egyet, és Zachernek szögezi, 

"egy orvos, egy toxikológus, a mindenféle szenvedélybetegségek gyógyítója például példát mutathatna azzal, hogy nem dohányzik. De ha már dohányzik, akkor legalább tegye titokban, ne a nyilvánosság előtt és ne büszkén. Ezzel tehetne valamit a közegészségügyért."

Az index.hu ezzel kapcsolatban kereste Zachert, aki elmondta, "nem látta a bejegyzést, nem olvas blogokat, és nem érdekli, hogy mit írnak róla".