Folytatódik a szópárbaj:


"Tisztelt Kanizsaiak!

A Kormány több mint 31 millió forint vissza nem fizetendő újabb támogatásban részesíti a kanizsai uszodát, így az elhibázott európai uniós szankciók miatt megemelkedett rezsiköltségek ellenére is uszodánk nyitvatartása továbbra is biztosított.


Ez egy újabb cáfolat a helyi liberális baloldal azon állításával szemben, mely azt hangoztatja, hogy a Kormány kivérezteti Nagykanizsát, hisz a járványhelyzet óta városunk több mint 2,5 milliárd forint kompenzációs, fejlesztési és rezsi támogatást kapott.
Köszönet a Kormánynak, hisz az energiaválság idején sem hagyta magára Nagykanizsát." - írta többek között Balogh László Facebook-oldalán.


Az Éljen Városunk Egyesület (ÉVE) sem hagyta szó nélkül a polgármester támadásait. 


Facebook-oldalukon ezt írták:

"Jászberény után teljes a káosz a nagykanizsai Fideszben. Egyre kínosabb, hovatovább aggasztóbb a helyi Fidesz kínlódása, ami akár a végjáték előszele is lehet, de a városnak ebből ki kell maradnia.
Annál is inkább káros, mert teljesen leamortizálja, lezülleszti, emberileg teljesen tönkreteszi azokat a fideszes képviselőtársainkat is, akiket belerángatnak abba a gyűlöletkampányba, amit évek óta folytatnak ellenünk, és ami eddig sem vezetett sehová.

Ennek végképp semmi köze a város vagy az ország vezetéséhez, ehhez nem kell sem polgármesternek, sem önkormányzati képviselőnek, sem pedig országgyűlési képviselőnek lenni, de erre még pártot alapítani is fölösleges. Bőven elég csak rosszindulatúnak, kicsinyesnek lenni..." - nyilatkozták.

Fotó: Balogh László Facebook-oldala