Az mfor.hu vette észre az MLSZ adatbázisát böngészve, hogy a klub újabb létesítményhez kapott TAO-támogatást, magyarul mondva közpénzt.  1,16 milliárdnyi támogatást hagytak ugyanis jóvá a Felcsútnak. Ebből 825 millió forint tárgyi eszköz beruházásra - vagyis ingatlanberuházásra megy - a fennmaradó 335 millió forint pedig utánpótlás-nevelésre és személyi jellegű ráfordításokra.

Úgy tűnik, külső szemlélőként, hogy Felcsúton már minden van - a stadion melletti sportcsarnok, kazánház, ifjúsági szálló, 100 millióból futódomb is akad -, de a szakemberek addig töprengtek, míg kitalálták: legyen téli fedett műfüves pályánk sincs. Erre szükség van a jóreményű, ifjú focisták képzéséhez.  

„Téli fedett műfüves pályát építünk az akadémián tanulók számára, hogy a téli hónapokban is folyamatos és színvonalas edzést tudjunk számukra biztosítani. A fedett műfüves pálya megvalósulásának időpontja 2023. június hónap”

- fogalmaztak. A projekt összértéke 825 millió lesz, ebből húzzák fel az 50x80 méteres pályát.

Az mfor.hu visszaidézi, hogy az alapítvány 2011 júliusa óta, mióta TAO létezik, már

38,12 milliárd forintnyi támogatást zsebelt be és persze költött el

különféle célokra a sportszakmai tevékenységtől kezdve a személyi jellegű ráfordításokon át egészen az ingatlanberuházásig.

Fotó: CivertanS a(z) magyar Wikipédia projektből