Az 50 éves színész kegyeiért ezúttal 19 nő szállt versenybe, akik tényleg mindenre is képesek azért, hogy elnyerjék a hőn áhított szerelemet és Attila szívét. A nézettségi adatokból rövidesen kiderül, mégis mennyien kedvelték a műsort - írja a noizz.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Nagy Ő (@anagyotv2) által megosztott bejegyzés

2021-ben 17 év kihagyás után tért vissza A Nagy Ő Magyarországra. Akkor Tóth Dávid, világbajnok kajakos kereste magának a szerelmet, ami végül nem jött össze. Már sokan nem-tetszésüket fejezték ki, mégis mi szükség van egy ilyen műsorra, elvégre ez nem a szerelemről szól és kifejezetten kellemetlen nézni. Ennek ellenére remek nézettségnek örvendett a széria, így a készítők bátran műsorra tűzték a társkereső reality 2022-es kiadását.

Az előzmények után szinte biztosra vehető volt, hogy lesz folytatás. Most a kamerák előtt otthonosan mozgó Árpa Attila, színész-producerre esett a választás, akinek saját elmondása szerint már mindene megvan, egyedül az igaz szerelem hiányzik az életéből, amit még 50 évesen is keres.

Ráadásul karaktere igen jól passzol a műsorhoz, bár az elején nem egész jól reagálta le a lányok érkezését.

A csapat tehát sokszínű: szerepel komolynak tűnő üzletasszony, vállalkozó, fogorvos, színész, akik részéről nagyon bátor dolog eljönni egy ilyen műsorba, majd kissé megalázkodva harcolni egy férfiért másik 18 nő társaságában.

Árpa szerint is voltak kínos pillanatok a forgatáson.

Hölgyeim, Uram, itt egy kis ízelítő, hátha ma este már izgatottan fogják várni a következő részt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Nagy Ő (@anagyotv2) által megosztott bejegyzés