Komoly felújításon esik át Szandaszőlősön a Munkácsy úti rendelő, ahol a munkálatok végeztével egy új vérvételi pontot is kialakítanak, ráadásul az épület tetőtere akár közösségi programokra is alkalmas lesz

- osztotta meg a beruházásról szóló helyzetjelentést Facebook-oldalán Szolnok polgármestere. Szalay Ferenc azt is leírta, hogy a júliusban elindult fejlesztést várhatóan jövő nyáron adják majd át.

A területbejárásra elkísérte képviselőtársa, Szanyi István is, aki azonban nem Szandaszőlős megválasztott képviselője a közgyűlésben.

Érdekesség, hogy Szolnok 7-es számú választókörzetét éppen az a korábban Szekeres, most már Bóka Éva nyerte meg, aki egyébként az ellenzéki szövetséggel is összekülönbözött, és többen Fidesz-közeliséggel vádolták meg.

Úgy látszik, annyira azért nem sikerült közel kerülnie a polgármester köreihez, hogy már a 2024-es önkormányzati választási kampány előhírnökeként őt is meghívja, az ő érintettségi területébe tartozó beruházás megtekintésére. Helyette Szalay inkább azt a Szanyit ajánlja a helyiek figyelmébe, aki csak kompenzációs listán került be a szolnoki képviselő-testületbe, de oda is csak úgy, hogy a 2019-es októberi választás után két fideszes képviselő lemondott mandátumáról.

A kiemelt kép forrása: Szalay Ferenc Facebook-oldala