Veréb Tamás kritikája a televíziós műsorokról

Veréb Tamás színész-énekes nyilvánosan fejtette ki véleményét a televíziós műsorok minőségéről, kijelentve, hogy bizonyos közegek mélyrepülésben vannak.

Veréb Tamás közösségi oldalán osztotta meg gondolatait arról, hogy szerinte a valódi tehetségek és tartalmak eltűnnek, és a minőség is hanyatlik a televízióban. A színész-énekes kritikája szerint a zsűri székekben és a műsorokban gyakran nem a megfelelő emberek kapnak lehetőséget, és ezáltal a színvonal is csökken.

A Story magazin megkereste Veréb Tamást, hogy kifejtse álláspontját, amelyet a mai napig vállal. Veréb szerint, ha senki nem szólal meg, akkor nem fog változni semmi, és bár tudja, hogy nem ő az egyetlen, aki így gondolkodik a szakmában, mégis fontosnak tartja felhívni a figyelmet a problémára. Az énekes elmondta, hogy a kollégáival néha megkérdőjelezi, hogy milyen műsorok és milyen emberek kapnak lehetőséget.

Veréb elismeri, hogy vannak még minőségi műsorok, mint például a Sztárban Sztár vagy a Sztárbox, amelyek igényes szórakoztatást nyújtanak, a sport miatt. Ugyanakkor negatív példaként említi a Kőgazdag fiatalok... című műsort, amelyet trash-nek nevez, és elborzasztónak tartja, hogy valaki szerint erre van igény. Veréb hozzátette, hogy ilyen műsorok láttán mindig szégyelli magát.