Bényi Ildikó álmai segítettek az édesanyja elvesztésének feldolgozásában

Bényi Ildikó, az Önök kérték műsorvezetője, kilenc évvel ezelőtt veszítette el édesanyját, aki súlyos betegségben hunyt el. A gyász feldolgozása évekig tartott számára, de az álmokban való találkozások enyhítették a fájdalmát.

Bényi Ildikó egy évig nem tudta feldolgozni édesanyja halálát, aki több mint kilenc évvel ezelőtt hunyt el egy súlyos betegség következtében. A műsorvezető sokáig küzdött bűntudattal, mert úgy érezte, több időt kellett volna vele töltenie. A Blikk TV Címlapsztori című műsorában elmondta, hogy bár minden tőle telhetőt megtett, mégis hiányérzet maradt benne.

Bényi Ildikó szerint sokan gondolják, hogy fel lehet készülni egy szülő elvesztésére, de ő úgy véli, hogy senki sem tudhatja előre, milyen lesz az ápolástól a búcsúig vezető út. A gyász folyamatát nem siettette, és egy évig minden éjszaka sírva feküdt le. Azonban az álmokban való találkozások vigaszt nyújtottak számára, hiszen majdnem minden éjszaka álmában ölelhette meg újra édesanyját.

A műsorvezető édesapja 84 éves, és bár Budapesttől több mint 200 kilométerre él, Ildikó minden alkalmat megragad, hogy időt töltsön vele. Elárulta, hogy félti apukáját, de az ő példája erőt ad neki, hiszen édesapja a mai napig aktív és keresi az életben a kihívásokat. Bényi Ildikó és lánya, Fanni is gyakran látogatják őt, és élvezik a közös időtöltést.

A Blikk TV további videós tartalmait a youtube oldalán keresztül érhetik el az érdeklődők.