Jennifer Lawrence második gyermekét várja

Jennifer Lawrence, az Oscar-díjas színésznő második gyermekét várja férjével, Cooke Maroney-val, amit képviselője erősített meg a Vogue-nak.

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney már egy kétéves fiú, Cy szülei. A pár 2019 októberében házasodott össze a Rhode Island-i Newportban található Belcourt kúriában. A színésznőt legutóbb Los Angelesben látták, ahol már látszott a várandósságának jele.

Lawrence újabban produceri karrierbe kezdett, különös hangsúlyt fektetve a női kérdéseket és társadalmi ügyeket bemutató dokumentumfilmekre. Október 25-én debütál a „Zurawski kontra Texas” című dokumentumfilmje, amely a texasi abortuszellenes törvények hatásait tárgyalja. November végén az Apple TV+-on lesz látható a „Bread & Roses” című dokumentumfilmje, amely az afgán nőkről szól.

Korábban Lawrence elárulta, hogy nehézségei voltak a teherbe eséssel, és többször is elvetélt. Az első terhessége a húszas évei elején történt, amikor abortuszt tervezett, de végül idő előtt elvesztette a babát. Néhány évvel később, a „Ne nézz fel” című film forgatása közben ismét terhes lett, de újra elvetélt.