Manuel, Parkway Drive és Bryan Adams az MVM Dome-ban

Az MVM Dome több különleges koncertnek ad otthont: Manuel februárban, a Parkway Drive novemberben, míg Bryan Adams már októberben fellépett Budapesten.

Manuel, a népszerű rapper, február 15-én ad koncertet az MVM Dome-ban. A koncertre hétfőtől lehet majd jegyeket váltani. Manuel nemrég új menedzsmentet kapott, ami hozzájárulhatott ahhoz, hogy az aréna színpadán léphet fel.

A Parkway Drive, az ausztrál metalcore zenekar, 2025. november 8-án érkezik Budapestre a Thy Art Is Murder és az Amity Affliction társaságában. A zenekar fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli egy nagyszabású turnéval, amely Európa nagyobb arénáit érinti. A jegyértékesítés a nagyközönség számára október 18-án 11 órakor kezdődik, míg a Concerto Music early bird hírlevelesei október 16-án 11 órától vásárolhatnak jegyeket. A Parkway Drive 2020-ban is fellépett volna Magyarországon, de a járványhelyzet miatt a koncert elmaradt.

Bryan Adams kanadai rocksztár 2024. október 14-én lépett fel az MVM Dome-ban, ahol több mint tízezer ember vett részt a koncerten. A közönség hálás volt, a zene pedig erős és stabil. Bryan Adams 64 éves, és sikere nehezen megmagyarázható, de tehetsége, jellegzetes hangszíne és életigenlő dalai hozzájárulnak ehhez. A koncerten különleges elemek is voltak, mint például egy repülő autó és egy QR-kód, amellyel dalokat lehetett kérni. Bryan Adams a koncerten több feldolgozást is előadott, például Joe Cocker és Kiss dalokat. A koncert hangzása kiváló volt, és a zenész a színpadon egyszerű, de hatásos megjelenéssel lépett fel. A koncert végén nem volt visszataps, de a közönség elégedett volt a teljesítménnyel.

Bryan Adams, a Pretty Woman musical zeneszerzője, a koncertje előtt találkozott a Madách Színház Pretty Woman című musical stábjával. A találkozón részt vett Arany Tímea, Zámbó Brigitta, Debreczeni Júlia és Szirtes Tamás. A Madách Színház tavaly tartotta a Pretty Woman musical premierjét, amelynek zenéi és dalszövegei Bryan Adams és Jim Vallance nevéhez fűződnek. A darab bemutatását a Music Theatre International és a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közötti megállapodás tette lehetővé.

Mindhárom esemény különleges élményt ígér a rajongóknak, hiszen a fellépők a saját műfajuk kiemelkedő alakjai, és az MVM Dome impozáns helyszínt biztosít a koncertekhez.