Eminem hamarosan nagypapa lesz: kiderült az unoka neme

Eminem lánya, Hailie Jade Mathers, és férje, Evan McClintock első közös gyermeküket várják, és a család hamarosan egy kisfiúval bővül.

Eminem a "Temporary" című új dalának klipjében jelentette be, hogy lánya várandós. A klip végén Jade egy kék pólót ad át Eminemnek, amelyen az áll, hogy "nagypapa". A gyermek nemét a "Just a Little Shady" podcast legutóbbi epizódjában fedték fel, ahol Hailie Jade egy lufit pukkasztott el, amely kék konfettivel volt megtöltve, így jelezve, hogy fiút vár. A 28 éves kismama és férje, Evan McClintock, már izgatottan várják a kisfiú érkezését.

A gyermek érkezésének időpontja körül azonban van némi ellentmondás: míg az egyik forrás szerint 2025-re várják a babát, addig egy másik forrás jövő tavaszt említ. Jade a közösségi oldalára kiposztolt pár fotót arról, hogy férjével, Evan McClintockkal az ultrahangot nézik, és a hozzáírt szövegből kiderül, hogy jövőre várják a babájukat. Evan McClintock örömmel osztotta meg, hogy alig várja, hogy fiával vadászni és golfozni mehessen, és hogy egy kis haverja lesz.