Szabolcsi Dávid botrányos hétvégéje a tehetségkutatók színpadán

Szabolcsi Dávid egy hétvégén mindkét nagy tehetségkutató műsorban, az X-Faktorban és a Megasztárban is fellépett, ahol különleges előadásai miatt a zsűriasztalra ugrott, és a zsűri tagjainak kellett lekísérniük a színpadról.

Szombaton az X-Faktor színpadán UFO jelmezben jelent meg, és a ValMar slágerét adta elő. A produkció során Miller Dávid és Pápai Joci műsorvezetők próbálták meg levinni a színpadról, de végül Tóth Andi és Valkusz Milán zsűritagok segítségével sikerült csak eltávolítani őt. Az adás Szabolcsi monológjával indult, ahol ufókról és a lapos Földről beszélt, ami különösen szórakoztatta a közönséget.

Vasárnap a Megasztárban pilótának öltözve énekelte el Korda György Reptér című dalát. Az előadás közben ismét a zsűriasztalra ugrott, amit a közönség ugyan élvezett, de Rúzsa Magdi úgy érezte, hogy Szabolcsi átlépett egy határt. Marics Peti és Papp Szabi segítettek neki lejönni a színpadról. Itt a nézőket is beküldték mellé táncolni, ami tovább fokozta a produkció hangulatát.

Szabolcsi Dávid egyik válogatón sem jutott tovább a következő fordulóba, annak ellenére, hogy már a Sztárban sztár leszek válogatóján is feltűnt 2023-ban, ahol Kis Grófó-számmal jelentkezett.

A TV2-t és az RTL-t is megkeresték azzal kapcsolatban, hogy ugyanazon a hétvégén ment le mindkét csatornán Szabolcsi produkciója, és hogy előzetesen kérnek-e kizárólagosságot a versenybe jelentkezőktől, vagy ilyen eset még máskor is előfordulhat. Ha válaszolnak, arról beszámolunk a későbbiekben.