Liverpool győzelme és Farkas Erik kiemelkedő teljesítménye

A Liverpool FC 1-0-ra nyert a Crystal Palace ellen, ezzel megőrizte vezető helyét a Premier League-ben. Farkas Erik, a Liverpool akadémistája, szintén kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

A Liverpool FC szombaton 1-0-s győzelmet aratott a Crystal Palace otthonában a Premier League 7. fordulójában. A mérkőzés egyetlen gólját Diogo Jota szerezte a 9. percben. Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya, ezúttal a kispadon kezdett, és a szünetben állt be Alexis Mac Allister helyére. A győzelemnek köszönhetően a Liverpool továbbra is a tabella élén áll, 18 ponttal.

A címvédő Manchester City szintén nyert, 3-2-re győzte le a Fulhamet. A City horvát középpályása, Mateo Kovačić duplázott, míg a győztes gólt Jérémy Doku szerezte. Az Arsenal is sikerrel zárta a fordulót, 3-1-re verte a Southamptont. Bukayo Saka két gólpasszt adott és egy gólt szerzett, ezzel az Arsenal továbbra is tapad a Liverpoolra a tabella élén.

Közben a Liverpool FC akadémistája, Farkas Erik, szintén remek formában van. A 15 éves tehetség közel 30 méterről szerzett gólt a Sheffield United ellen, és korábban a Blackburn Rovers ellen is betalált. Farkas Erik három éve pallérozódik a Liverpool akadémiáján, és a nyáron új szerződést kapott a klubnál.

Farkas Erik és a Liverpool FC sikerei tovább erősítik a klub pozícióját mind a felnőtt, mind az utánpótlás szinten, miközben a Premier League-ben is folytatódik a verseny a tabella élén.