Laky Zsuzsi válaszolt a férje, Dietz Gusztáv viselkedésére az Ázsia Expressz adásai kapcsán

Laky Zsuzsi szerint nem szükséges őt sajnálni, és bár elismeri, hogy férje, Dietz Gusztáv nem mindig reagál helyesen, boldog házasságban élnek és a gyűlöletcunami, ami a férje irányába indult, bántja őket.

Az Ázsia Expressz 5. évadának néhány napja alatt a nézők észrevették, hogy Dietz Gusztáv néha durván beszél feleségével, Laky Zsuzsival. A házaspár egy közös Instagram-posztban reagált a nézői visszajelzésekre. Laky Zsuzsi elmondta, hogy bár tudja, férje nem mindig reagál helyesen, és nem mindig beszél vele megfelelően, de őt nem kell sajnálni, mivel 16 éve boldog házasságban élnek, és a négy fal között nem bántalmazzák őket.

Laky Zsuzsi szerint férje, Guszti, egy figyelmes és nagy szívű ember, aki mindig kimondja, amit gondol, és nem játszik szerepet. Hozzátette, hogy az őszinte, szókimondó embereket nehezebben fogadják el, és sokan álszenteskednek, de azoknak a véleménye a fontos, akik ismerik őket és tudják, milyenek valójában.

Az egykori szépségkirálynő arra is kitért, hogy nem ítélkezik mások fölött, és bántónak tartja a férje irányába indult gyűlöletcunamit. Azt is megjegyezte, hogy fontos, hogy az emberek ne csak a "zord külső" mögé lássanak.

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában egy helyi kislány vigasztalta meg a síró Laky Zsuzsit, aki a boldogsága és fáradtsága miatt sírt. A házaspár egy születésnapi partit tartó családnál vendégeskedett, ahol saját szobát is kaptak, és Dietz Gusztáv megjegyezte, hogy ilyen emberséggel otthon nem találkoznak. Az adásban Dietz többször is ráförmedt feleségére, ami kapcsán Laky Zsuzsi a közösségi oldalán fejtette ki gondolatait.

A kalandreality soron következő adásának előzetese szerint Dietz a szerdai epizódban ismét kikel magából, ezúttal egy autó hátsó ülésén, utazás közben. A színész hangsúlyozta, hogy patkányok, csótányok és hangyák között kell aludnia éhesen, miután „a belét kiteszi”. Dietz emelt hangon fejezte ki nemtetszését:

Mit keresek én itt? 150 kiló kókuszt odébb kell izé, egy pár kilométerre egy pár várossal?

Ezután folytatta:

Ez így jó, nem? Mi? Egy rossz csicskának érzem magam, az megvan? Egy rossz csicskának

– fordult a kamera felé, mire Laky azzal próbálta nyugtatni férjét, hogy hozzá hasonlóan ő sem evett. Dietz Gusztáv káromkodva fakadt ki:

Minimum azért, hogy a belemet kiteszem legalább enni kapok. Nem? De nem. Patkányok között, csótányok között, hangyák között alszom éhesen, baszd meg! De hát ez játék, nem? Milyen fantasztikus, kurvajó játék!

– tette hozzá az egykori ketrecharcos.