Laár András és felesége, Kata 15 év után külön utakon

Laár András, a neves humorista és zenész, 15 év házasság után elhagyta közös otthonát és feleségét, Katát. A válás lehetősége is felmerült, miután a pár hosszú ideje küzdött már problémákkal.

Laár András, aki a KFT együttes alapító tagjaként is ismert, a közelmúltban döntött úgy, hogy elköltözik a családi házból, és ezzel új életet kezd. A Blikk információi szerint a humorista már nem él együtt harmadik feleségével, Kata-val, aki ayurvedikus terapeutaként és mantra énekesként is tevékenykedik. Kata nem cáfolta a híreket, de kérte, hogy adjanak neki időt, mielőtt nyilatkozna a történtekről.

Laár András a kultura.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy nem egy másik nő miatt hagyta el a feleségét, és jelenleg nem is keres új kapcsolatot. A humorista szerint most a békesség felé tart, és jól érzi magát egyedül.

A pár kapcsolata korábban harmonikusnak tűnt, hiszen mindketten érdeklődtek az asztrológia és a spiritualitás iránt, közös koncerteket adtak, és saját YouTube-műsort is indítottak ezoterikus témákban. Együtt nevelték 13 éves fiukat, Buda Illést. A válás lehetősége azonban most komolyan felmerült, miután a szakítás után mindkét félben erős érzelmek dúlnak.

Laár András korábban elmondta, hogy a magánéleti zűrzavarokról is lemondott, és hogy a közelmúltban költözött el a feleségétől, akivel tizenöt éven át élt együtt. A humorista hangsúlyozta, hogy most a békesség felé tart, és jól érzi magát egyedül.

A válás híre meglepő lehet a rajongók számára, hiszen Laár András és Kata házassága eddig stabilnak tűnt. A pár 2010-ben házasodott össze, és egy évvel az esküvőjük után született meg közös fiuk, Buda Illés. Azonban a mostani fejlemények arra utalnak, hogy a kapcsolatuk végérvényesen megromlott.

Laár Andrásnak három fia van korábbi kapcsolataiból, negyedik gyermeke, Buda 2011-ben született, Laár ekkor már 56 éves volt. A humorista és felesége, Kata a látszat ellenére jó ideje gondokkal küzdöttek, és a közeli hozzátartozók tudták, hogy lelkileg megterhelő problémákkal küzdenek, a heves kapcsolat egyszerűen felemésztette őket. Kata és a gyerek a családi házban maradt, Laár ment el otthonról.