Visszahívott fagyasztott termékek az Aldi Vecsési üzletében

Az Aldi Vecsési üzlete visszahívja a hűtőlánc megszakadása miatt több fagyasztott terméket. A visszahívás a Széchenyi utca 2. alatti boltban csütörtök és péntek között értékesített különböző termékeket érinti.

Az érintett termékek között szerepel a Valdor Zizu csirkemell, különféle jégkrémek, pizzák és egyéb cikkek. A visszahívás a következő termékeket foglalja magában: Valdor Zizu csirkemell, Valdor Zoo, Csirkenuggets, Csirke Cordon Bleu, Hullámos hasábburgonya, Tölcséres jégkrém, Kaktusz Shake pálcikás jégkrém, Tölcséres jégkrém eper, Magnum Mini double, Magnum Mini, Ice cube jégkocka, Bougatsa, Csavart pita, Filo Rolls, Tésztaétel, Pizza Margherita, Kövön sütött prémium pizza, Francia saláta keverék, valamint az LM GM Panírozott sajt - laktózmentes, gluténmentes.

Az üzletben elhelyezett plakátok tájékoztatják a vásárlókat a visszahívásról, és arra kérik őket, hogy a felsorolt termékeket ne fogyasszák el. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) is megerősítette a visszahívást, és felhívja a vásárlók figyelmét a problémára.