Slash nevelt lányának halálának okát tisztázták

Több mint egy hónappal ezelőtt érkezett a hír, hogy a Guns N’ Roses legendás gitárosának, Slash-nek egyik nevelt lánya, Lucy-Bleu Knight váratlanul elhunyt. Most nyilvánosságra hozták a tragédia okát: a fiatal nő öngyilkos lett hidrogén-szulfid-mérgezés következtében.

Lucy-Bleu Knight halálának híre sokkolta a rajongókat és a zenész közösséget. A 25 éves lányt vér szerinti és nevelő szülei, illetve testvérei és mostohatestvérei egyaránt gyászolják. A halál okát eddig nem hozták nyilvánosságra, de a Los Angeles megyei orvosszakértői hivatal jelentése szerint hidrogén-szulfid mérgezés áll a tragédia hátterében.

A hidrogén-szulfid egy színtelen, erősen mérgező gáz, amely alacsony koncentrációban csípős záptojásszagáról ismerhető fel. Nagy koncentrációjú belégzése rendkívül gyors eszméletvesztést és halált okozhat. Lucy-Bleu Knight holttestére a hatóságok találtak rá egy Los Angeles-i lakásban, amikor ellenőrizték, hogy jól van-e.

A tragédia után Slash összetört, és lemondta folyamatban lévő S.E.R.P.E.N.T. című turnéjának több koncertjét is. Lucy-Bleu Knight Meegan Hodges és Mark Knight gyermekeként jött a világra, Hodges és Slash először 1989-ben randevúztak, majd 2015 óta újból egy párt alkotnak. A lány festőként és tetoválóművészként dolgozott.

Az orvosszakértői hivatal várhatóan szeptember 10-én teszi közzé a teljes jelentést. Lucy-Bleu Knight édesanyja, Meegan Hodges, arra buzdította követőit, hogy adakozzanak a Mentális Betegségek Országos szövetségének (NAMI) Knight nevében, ami arra utalhat, hogy a fiatal nő mentális egészségi problémákkal küzdhetett.

Slash közösségi média felületén a következő szívszaggató sorokat tette közzé nevelt lányához: "A szívem örökre megtört. Soha nem múlik el a hiányod és nem felejtek el emlékezni arra, hogy a boldogság, a nevetés, a kreativitás és a szépség megtestesítője voltál és maradsz mindig. A legragyogóbb fény oly sokak életében, akik annyira szerettek téged. Vigaszt találok abban a reményben, hogy most már békében vagy. Örökké szeretni foglak."

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!