Hajdu Steve élő adásban hozta rá a frászt Csonka Andrásra

A Reggeli műsorvezetői még ők is megijedtek, amikor Hajdu Steve hirtelen "Bandi!"-t kiáltva megijesztette Csonka Andrást, aki éppen a nyári élményeiről mesélt.

Csonka András a Reggeli műsor vendégeként osztotta meg nyári élményeit, többek között egy hajókirándulásról és a görögországi Santoriniról szóló történeteket, valamint a Balatonon készült vicces videókról, amelyeket testvérével vettek fel és social oldalán is megosztott. A beszélgetés során a stúdióból a természetbe költöztek, ahol a fák lombkoronájának árnyékában folytathatta tovább a színész a mesélést.

Ebben a nyugodt pillanatban történt meg az incidens, amikor Hajdu Steve, a műsor másik vendége, mobiltelefonnal a kezében lopakodott Csonka András mögé, és hirtelen a fülébe üvöltötte: "Bandi!". Ez a váratlan esemény nemcsak Csonkát, hanem a műsorvezetőket is megdöbbentette, akik bár végignézték az eseményeket, mégis összerezzentek.

Csonka András reakciója humoros volt, hiszen megjegyezte: "Jó, hogy nem mondtam, amit szoktam. Mert iszonyatos káromkodásokban török ki ilyenkor. Ezt nem hiszem el.". Kiderült, hogy Hajdu Steve már 2-3 éve készít TikTok-videóösszeállításokat, amelyekben Csonkát a legváratlanabb helyeken ijeszti meg, és ez a tréfa is ezen hagyomány része volt. Egyébként közel 31 felvétel készült már arról, ahogy megijesztik a színészt, és Hajdu rövidesen egy best of-összeállítással szeretne kedveskedni kollégájának.