Dömsödi Gábor 15 év után visszatér a képernyőre

Dömsödi Gábor, aki korábban úgy nyilatkozott, hogy nem kíván visszatérni a televíziózás világába, most mégis igent mondott az ATV-nek, és műsorvezetőként tér vissza a képernyőre.

Dömsödi Gábor 15 év után ismét műsorvezetőként fog szerepelni az ATV képernyőjén. A Fórum című esti műsorban szeptember 2-től lesz látható, és a szeptember 2-i és 16-i héten is megjelenik a képernyőn. Dömsödi elmondása szerint, bár nem vágyott vissza a tévébe, a kalandvágy és az új kihívások vonzották, így végül elfogadta a felkérést.

A műsorvezető, aki éjszakai életmódot folytat, minden nap felutazik majd a nógrádi Bokorról Budapestre az élő adásokra. Dömsödi szerint a reggeli műsorvezetést biztosan nem vállalta volna el, de az esti műsoridőpont nem jelent problémát számára.

Az elmúlt időszakban Dömsödi anyagi helyzete is rendeződött, hiszen megfelelő mértékű nyugdíjat kap, amely jelentős szabadságot és anyagi biztonságot biztosít számára. A műsorvezető szerint anyagilag egyenesbe jöttek, de hirtelen gazdagságot nem értek el.

Dömsödi Gábor a televíziós munka mellett október elsejétől ismét Bokor polgármestere lesz, ahol már korábban is töltött két ciklust. A műsorvezető és felesége is jól ismerik a falu ügyeit, és már a háttérben dolgoznak azon, hogy a lehető legfelkészültebben vehesse át a falu vezetését.

A tévés hozzátette, hogy a felesége és a fia is támogatják döntéseit, és mindketten pozitívan állnak az ATV-s felkéréshez. Dömsödi Gábor korábban a Meglepetésnek mesélt arról, hogy csaposként és boltosként is dolgozik a községben, ahol él. A Blikknek nyilatkozva Dömsödi elárulta, hogy a műsorvezetés mellett továbbra is aktív részt vállal a helyi közösség életében, hiszen négy évig Pásztón volt polgármester, és a júniusi önkormányzati választáson Bokor községben indult a polgármesteri székért, ahol egy szavazat is elég volt a megválasztásához, mivel ő volt az egyetlen jelölt.

Dömsödi Gábor nem csak sikeresen viszi YouTube-műsorát, a ZD - Zimon és Dömsödi Talkshow-t, de most 15 év elteltével az ATV képernyőjére is visszatér. Mint arról beszámoltunk, nem mindenki olyan szerencsés, mint Dömsödi Gábor, ugyanis az ATV Csoport több műsorát is megszünteti: Puzsér Róbert és Horváth Oszkár Önkényes Mérvadó című, politikai tárgyú, négy éve futó podcastjét a Spirit FM-en, valamint az eredetileg augusztus 26-án, 21:55-re bejelentett ÖT című vitaműsor Schiffer András ügyvéd, Konok Péter történész, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Hont András újságíró közreműködésével egyelőre mégsem indul el a meghirdetett időben.

Az ATV Fórum című műsorában a nézők telefonon keresztül mondhatják el véleményüket aktuális témákról és közéleti kérdésekről. Dömsödi Gábor szereplése várhatóan csak néhány hetet ölel fel, addig, amíg az esti adások extra kiadásokkal bővülnek. Dömsödi legutóbb Gattyán György Frisshirek.hu nevű online projektjénél vezetett műsort Havas Henrikkel, onnan azonban a nyár folyamán távozott. Eközben Bokor település polgármesteri tisztségét is megőrizte, ahol nemrégiben 100%-os támogatottsággal választották újra.