Curtis és Barnai Judit eljegyzése és egy felejthetetlen koncertélmény

Curtis romantikus utazásra vitte Barnai Juditot Dániába, ahol a koppenhágai sellőszobornál megkérte a kedvese kezét, majd egy Justin Timberlake koncerttel koronázta meg az eljegyzés napját.

Széki Attila Curtis és párja, Barnai Judit csütörtök délelőtt osztották meg a nyilvánossággal, hogy kapcsolatukat eljegyzéssel erősítették meg. A népszerű rapper Koppenhágában, a híres sellőszobornál tette fel a nagy kérdést a kosárlabdázónak, akit teljesen váratlanul ért a lánykérés, de örömmel mondott igent. A kézilabdázó Judit boldogan mondott igent, ezzel eloszlatva a kapcsolatukat érintő találgatásokat.

Az eljegyzés után a pár egy összeillő szerelésben indult el Justin Timberlake koncertjére, ami lenyűgözte Juditot. A közös fotójukhoz azt írták: "Irány Justin Timberlake koncertre!". A koncert élménye olyannyira magával ragadta Juditot, hogy később az Instagramon azt posztolta: "Na szóval, az a helyzet, hogy itt még a koncert előtt 3 órával ültem, amikor is nem tudtam, ÉLETEM LEGNAGYOBB KONCERTJE LESZ AZ ESTE, megkoronázva az eljegyzésünk napját.". A koncert helyszínéül szolgáló Royal Arenában készült fotója mellé írt üzenetében Barnai azt is hozzátette, hogy nem tudja eldönteni, melyik volt a nap legkirályabb része: a lánykérés vagy a koncert.

Barnai Judit a közösségi oldalon osztotta meg élményeit, és elmondta, hogy nem tudja eldönteni, melyik volt a nap legjobb része: a lánykérés vagy a koncert. Curtis tehát mindent megtett, hogy az újdonsült menyasszonya a lehető legjobban érezze magát, és ez a nap örökre emlékezetes maradjon számukra. A kosárlabdázó egy későbbi posztjában köszönetet mondott a rajongóknak is a sok gratulációért, amely üzenetek nagyon jólestek neki és a rappernek: „Ezúton is szeretnénk megköszönni a rengeteg gratulációt, nagyon jól esik, hogy ennyien szerettek minket és velünk együtt örültök!” – tette hozzá.