Vecsei H. Miklós nem jelent meg a Várlak Fesztiválon

Vecsei H. Miklós színész nem vett részt a Várlak Fesztivál egyik programjában, mivel állítása szerint nem is tudott a meghívásról.

A füleki Várlak Fesztivál szerdai programjában a Semmelweis című film vetítését és beszélgetést hirdették meg Vecsei H. Miklós színművésszel, azonban az esemény nem valósulhatott meg a tervek szerint. Vecsei Facebook-oldalán és Instagramon is fejtette ki, hogy a szervezők nem keresték meg a részvétellel kapcsolatban.

Vecsei elmondása szerint sok üzenetet kapott, hogy miért nem jelent meg a fesztiválon, de őt senki sem hívta meg, így a hirdetett fellépés nem maradt el, hanem sosem volt róla szó. Hozzátette, hogy szívesen részt vesz az ilyen eseményeken, ha hívják, de ez most rajta kívül álló okok miatt nem történhetett meg.

A szervezők a színész bejegyzésére reagálva elnézést kértek a történtekért. Elmagyarázták, hogy a fesztivál keretén belül a filmvetítéssel foglalkozó társszervező már korábban egyeztetett a produkcióért felelős illetékesekkel a beszélgetés megvalósulásáról. Információik szerint még aznap reggel is történt egyeztetés egy online vagy videós bejelentkezéssel kapcsolatban, amelyben a stáb vagy más közreműködők felszólalhattak volna. A szervezők bíznak benne, hogy a jövőben találnak egy mindenki számára megfelelő alkalmat és lehetőséget.

Vecsei válaszában megértését fejezte ki a szervezők felé, tudomásul véve, hogy nem könnyű fesztivált szervezni. Azt javasolta, hogy jövőre keressék meg személyesen, és közösen kitalálnak valamit. A színész békés és jó hangulatú fesztivált kívánt a szervezőknek.

Ez az eset nem egyedi, hiszen nemrég Hevesi Tamás is hasonló helyzetbe került, amikor egy szervezési hiba miatt nem tudott fellépni, mert már elment nyaralni.