Henry Kettner kiszáll a Sztárboxból sérülés miatt, de Danny Blue üzenete reményt ad

"Életem eddigi leglehangolóbb videója" – ezzel a kezdéssel jelentette be Henry Kettner influenszer, hogy sérülés miatt nem tud részt venni a Sztárboxban, és nem állhat ringbe Noszály Sándor ellen.

Hat hónapos kemény felkészülés után derült ki, hogy Kettnernek sérve van. A bal válla fájdalma miatt az edzőjével úgy döntöttek, hogy pihentetik a sérült területet, de a fájdalom nem csillapodott, sőt, rosszabbodott és az ujjai felé is kisugárzott. Különböző orvosi vizsgálatok, köztük MRI és ultrahang után derült fény a sérülés súlyosságára: többszörös sérvet diagnosztizáltak nála, amely több nyaki csigolyáját is érinti.

Kettner nem az első, aki kénytelen volt visszalépni a műsortól; korábban Pápai Joci is hasonló okok miatt hagyta ott a versenyt, vállsérülése miatt Szecsei Valter vette át a helyét. Az RTL még nem jelentette be, hogy ki fogja Kettner helyét betölteni a Sztárbox 2024-es évadában.

A verseny további résztvevői között szerepelnek többek között Czutor Zoltán, Mészáros András, Lmen Prala a férfi nehézsúly kategóriában, Danny Blue, Herceg, Király Viktor a középsúlyban, valamint Dóra Béla, Horváth Tomi, Miller Dávid a könnyűsúlyban. A női versenyzők között Földes Eszter, Lola, Pap Dorci és Schóbert Lara a pehelysúlyban, Dér Heni, Hódi Pamela, "Nemazalány" és Sápi Vivi a könnyűsúlyban mérik össze tudásukat.

A sérülés ellenére Kettnernek lehetősége nyílhat a Sztárboxhoz való kapcsolódásra. Danny Blue, aki szintén részt vesz a versenyben, közösségi oldalán fejezte ki sajnálatát Kettner kiszállása miatt, és arra kérte, hogy ne engedje el teljesen a Sztárboxot. "Számomra totális esélyese voltál a súlycsoportodnak, viszont ez itt nem érhet véget szerintem. Henry, szeretném, ha továbbra is része lennél ennek az egésznek, az útnak, még ha nem is versenyzőként, de megtiszteltetés lenne, ha beállnál hozzánk a türkizkék sarokba, és ott lennél velünk a lehető legközelebb ahhoz a ringhez, ahol neked helyed lenne. Együtt kezdtük, és együtt is fejezzük be. Remélem elfogadod." – fogalmazott az Insta-videóban Danny Blue.