Curtis és Barnai Judit eljegyzése

Curtis, polgári nevén Széki Attila, megkérte barátnője, Barnai Judit kezét Koppenhágában, a híres Kis hableány szobornál. A pár az Instagramon jelentette be az eljegyzést, ahol megosztottak egy fotót a gyűrűről, és Judit azt írta, hogy "A legjobb dolgok mindig váratlanul történnek." A szerelmesek 2020 nyara óta alkotnak egy párt, és együtt nyerték meg a Nyerő Páros című valóságshow-t.

Curtis nemrégiben egy szerelmes verset is írt társának, amit szintén megosztott a közösségi médiában, ezzel is kifejezve elkötelezettségét a korábbi kapcsolati kihívások ellenére. A szakításukról szóló pletykákat Curtis határozottan cáfolta, jelezve, hogy kapcsolatuk továbbra is erős. Judit a TV műsorai miatt kevesebbet jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, ami Curtis szerint hozzájárulhatott a problémákról szóló találgatásokhoz. A rapper humorosan oszlatta el a félelmeket, mondván: "Tudok mély sorokat és dalokat írni, ezért gondolhatták, hogy problémák vannak."

Az eljegyzés után Judit viccesen megjegyezte Instagramon: "Vége nektek, mint a botnak. Mostantól menyasszonyuralom van." Ezt a mondatot egy humoros videóban is megerősítette, amelyben Curtis remegő kézzel sört szürcsöl, és Judit hozzáfűzte: "Véged, mint a botnak! Innentől menyasszonyuralom van!" A pár láthatóan minden korábbi kihívást sikerrel kezelt, és most egy új fejezet kezdődik az életükben. Curtis és Judit eljegyzése egy újabb bizonyítéka annak, hogy a szerelem képes legyőzni a nehézségeket és a pletykákat. A friss menyasszony az egekben jár a boldogságtól, és a Jóbarátok sorozat egyik szereplőjéhez, Monicához hasonlította rajongását az eljegyzéshez, amit szintén megosztott Instagram történetében.