Woody Harrelson és Noszály Sándor találkozója Budapesten

Noszály Sándor, a magyar teniszező, egy padel pálya mellett készített közös szelfit Woody Harrelsonnal, a hollywoodi sztárral, amit Instagram-oldalán osztott meg. A képek tanúsága szerint a sportoló és a színész Budapesten találkoztak, ahol Harrelson a Szemfényvesztők harmadik részét forgatja.

Noszály Sándor az Instagramon két fotóval számolt be a találkozóról, amelyen elmondása szerint először padel pályán padeleztek együtt, majd készítettek egy közös szelfit. A magyar teniszező, aki jelenleg a Sztárbox műsorra készül, a színészről azt írta, hogy "A legnagyobbak egyike" és hozzátette, hogy Harrelson kiváló padel-játékos.

A találkozó során készült fotót Noszály angol nyelvű bejegyzésében egy Harrelson idézettel is kiegészítette: "Sosem csalódtam a színészetben, mert szeretek színészkedni." A padel, amely a tenisz és a squash keveréke, egyre népszerűbb sportág Magyarországon, és úgy tűnik, hogy a hollywoodi sztárok körében is.

Noszály Sándor korábban is találkozott már világsztárokkal; 2022 májusában például Lionel Messivel készített közös fotót, amiről szintén beszámoltak a hazai lapok. Az idei Sztárbox évadban való szereplése mellett Noszály tehát érdekes találkozásokkal is gazdagítja napjait, mint például a Woody Harrelsonnal való közös padelozás.