Puskás Akadémia döntetlent ért el a Fiorentina ellen

A Puskás Akadémia lenyűgöző 3-3-as döntetlent játszott a Fiorentina ellen a Konferencia Liga selejtezőjének első mérkőzésén. A magyar csapat Nagy Zsolt és Soisalo góljaival szerezte meg a vezetést, de a Fiorentina Sottil, Martínez Quarta és Kean találataival egyenlített. Golla fejesével a Puskás Akadémia kiharcolta a döntetlent. A párharc második felvonása jövő héten kerül megrendezésre.

A Puskás Akadémia meglepetést okozva szerzett vezetést Nagy Zsolt és Mikael Soisalo góljaival a Fiorentina ellen a Konferencia Liga selejtezőjének negyedik fordulójában. A vendégcsapat azonban nem adta fel, és Riccardo Sottil, Martínez Quarta találataival egyenlített, majd Moise Kean góljával átvette a vezetést. A mérkőzés végén Wojciech Golla fejes góljával a Puskás Akadémia egyenlített, így 3-3-as döntetlennel zárult a találkozó.

A második mérkőzést a Puskás Akadémia otthonában, a Pancho Arénában rendezik meg jövő csütörtökön. A magyar csapat korábban az Ararat-Armenia elleni késői szabadrúgásos góllal lépett tovább a selejtező előző körében. A továbbjutásért folytatott küzdelemben a győztes csapat bejut a főtornára.

A Puskás Akadémia és a Fiorentina visszavágójának kezdési időpontja 21:00. A Paks szintén érdekelt a Konferencia Liga selejtezőjében, ahol 2-2-es döntetlent ért el a Mladá Boleslav ellen.