Ferencváros döntetlent játszott a Borac Banja Luka ellen

A Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el a boszniai Borac Banja Luka csapata ellen az Európa Liga selejtezőjének első mérkőzésén, így nem sikerült győzelmet aratnia hazai pályán.

A magyar csapat, bár esélyesként lépett pályára, nem tudta kihasználni a helyzeteit, és a mérkőzés kevés izgalmat tartogatott a szurkolók számára, mivel alig adódott gólszerzési lehetőség. A Ferencváros most idegenben kell, hogy megküzdjön a főtáblára való bejutásért. A második mérkőzés a következő héten kerül megrendezésre.

A Ferencváros csapata Dibusz, Makreckis, Cissé, Knoester, Ramírez, Abu Fani, Rommens, Zachariassen, Ben Romdhane, Varga és Traoré játékosokból állt, míg a Borac Banja Luka felállásában Manojlovic, Kvrzic, Meijers, Carolina, Vukcevic, Grahovac, Skorup, Kulasin, Savic, Sreckovic és Lukic szerepeltek. Mindkét csapat sárga lapokat is kapott a találkozón.

A párharc győztese bejut az Európa Liga csoportkörébe, míg a vesztes a Konferencia Ligában folytathatja. Más mérkőzéseken a Paks 2-2-es döntetlent játszott a Mlada Boleslavval a Konferencia Ligában, míg a Puskás Akadémia szintén döntetlent ért el a Fiorentina ellen az Európa Ligában.