Kabát FC: Új kihívások a balkáni focipályán

Kabát Péter új műsorával, a Kabát FC-vel érkezik az RTL képernyőjére szeptember 2-tól, ahol egy különleges kihívás keretében Albániában próbál meg összerakni egy focicsapatot. A műsorban Sebestyén Balázs fogadásából kiindulva Kabát Peti egy kétballábas csapatot készít fel egy helyi mérkőzésre, ahol a szakmai stáb olyan egykori focistákból áll, mint Kondás Elemér, Lencse László, Remili Mohamed, Sebők Vilmos, Simon Attila, Dušan Vasiljević és Völgyi Dániel.

A csapatnak nemcsak a futballhoz, hanem az idegen környezethez és kultúrához is alkalmazkodnia kell, hiszen a felkészülés során váratlan körülmények és kihívások elé néznek. A játékosok luxus körülményeket várnak, azonban a valóságban egy lepukkant szállás fogadja őket egy balkáni hegyi faluban. A műsorban izgalmas és váratlan helyzetek is előfordulnak, mint menekülés vagy összetűzés a helyi erőkkel.

A Kabát FC-t az RTL-en és az RTL+ streaming felületén is követhetik a nézők, ahol a csapat edzői stábja minden tudását latba veti, hogy versenyképes csapatot formáljon a válogatott játékosokból. A műsor előzetese további részleteket is sejtet, amelyeket az érdeklődők megnézhetnek.