Egy kutya mentette meg egy öngyilkosságra készülő férfi életét Csurgón

Csurgón egy szolgálati kutya volt az, aki megmentette egy öngyilkossági szándékkal bíró férfi életét, miután az több helyen is megvágta magát és elhagyta otthonát.

Augusztus 3-án délben egy aggódó hozzátartozó értesítette a rendőrséget, hogy testvére öngyilkossági szándékkal megsebesítette magát, majd ismeretlen helyre távozott. A bejelentést követően a csurgói körzeti megbízottak egy nagyatádi határrendész kollégájuk és Imax, a személykereső kutya segítségével azonnal megkezdték a férfi felkutatását.

Imax, a szolgálati kutya gyorsan a nyomra bukkant, és egy fás, bokros területen keresztül vezette a rendőröket a 27 éves férfihoz. A helyszínre érkező rendőrök mentőt hívtak, akik ellátták a sérültet, majd kórházba szállították.

A férfi életét végül a rendőrség és a szolgálati kutya gyors és hatékony beavatkozása mentette meg, megakadályozva ezzel egy tragédiát.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!