Sallai Roland távozása egyre valószínűbb a Freiburgból

A Sky Sports német kiadása szerint Sallai Roland, a magyar labdarúgó-válogatott meghatározó játékosa, a nyáron elhagyhatja a Freiburg csapatát.

A Freiburg sportigazgatója, Jochen Saier nem cáfolta a távozással kapcsolatos pletykákat, ami tovább erősíti a spekulációkat. A klub új vezetőedzője, Julian Schuster is utalt arra, hogy változások várhatóak a keretben, és a támadósor megerősítését tervezik, amit a német sajtó Sallai távozásának előkészületeként értelmez. Sallai jelenlegi szerződése jövő nyáron jár le, így a Freiburg most még jelentős összegért értékesítheti a játékosát.

A magyar támadó iránt több klub is érdeklődhet, köztük a Bajnokok Ligájába kvalifikált Bologna, valamint az angol Premier League és a spanyol bajnokság csapatai is.

A Freiburgban korábban kölcsönben szereplő másik magyar játékos, Szalai Attila sorsa is kérdéses, hiszen a Hoffenheimnél nem feltétlenül számítanak rá, és a török sajtó szerint a Besiktas lehet az új állomása.

Az Európa-bajnokság után több magyar játékos is csapatot válthat, Callum Styles már biztosan távozik a Sunderlandtől, és Ádám Martin is elhagyhatja a dél-koreai Ulszan Hyundai csapatát.