Az ősz szakállú Cillian Murphy-t alig lehet felismerni: friss fotók kerültek elő

Néhány hónap alatt szinte felismerhetetlenné vált az Oscar-díjas színész, Cillian Murphy, akit őszülő szakállal kaptak lencsevégre a paparazzik. A Peaky Blinders és az Oppenheimer című alkotásokból ismert sztár új külsejével könnyen elsétálnánk mellette az utcán.

Cillian Murphy, aki a Peaky Blinders sikersorozattal és az Oppenheimer című filmjével is szakmai elismeréseket szerzett, mostanra jelentősen megváltozott. Az elmúlt években gyakran látott arcát néhány hónap leforgása alatt alig lehet felismerni az őszülő szakáll miatt.

Márciusban még az Oscar-gálán tiszta arcszőrzettel jelent meg, ahol az Oppenheimer főszereplőjeként ünnepelték, azonban a friss képeken már egy teljesen más megjelenésű színészt láthatunk.

Egy új projekt kapcsán változott meg a megjelenése

Cillian Murphy jelenleg egy új drámán dolgozik, amely Tim Mielants rendezésében készül, és Steve címmel fog debütálni. A film a Shy című regény alapján készül, és Jay Lycurgoval együtt szerepel benne. A forgatások Angliában, Bath városában zajlanak, ahol a színészt a paparazzik le is fotózták.

A 48 éves színész a képeken szürke, őszülő szakállal látható, miközben egy esőkabát kapucnijával és egy esernyővel igyekszik eltakarni az arcát a lesifotósok elől, ami még nehezebbé teszi az azonosítását.