Új szerelem a láthatáron? Dávid Petra titokzatos kedvesével romantikázik

Dávid Petra, a TV2 "Házasság első látásra" című műsorának egykori szereplője, úgy tűnik, végre rátalált a szerelem. A személyi edző együttműködés kapcsán utazott Noszvajra, ahol megismerkedett jelenlegi párjával, és most boldogan mutatja meg közösségi oldalán, hogy mennyire boldogok együtt.

A műsorban nem találta meg a párját, de úgy látszik, hogy az életben igen. Dávid Petra egy barátnőjével utazott Noszvajra, ahol egy fiúval ismerkedett meg, akivel azóta egyre közelebb kerültek egymáshoz. "Az az igazság, hogy egy ideje már ismerkedünk, nagyon helyes, és most arra is rá kellett jönnöm, hogy nekem igenis fontos, hogy valaki kisportolt legyen" – vallotta be a Metropolnak Petra.

Petra egyelőre nem szeretne sokat nyilatkozni a kapcsolatukról, de elismerte, hogy hosszú idő óta nem került hozzá senki ennyire közel. Óvatosabb szeretne lenni, és úgy véli, ha valakit felvállal, aznak komolynak kell lennie.

A titokzatos férfi hangját korábban Petra egyik TikTok-videójában is lehetett hallani, most pedig egy fotón is megmutatta követőinek, mennyire boldog. Bár a párja arcát nem mutatja meg, egy Instagram-sztoriban megosztott képen látható, ahogy a strandon romantikáznak, és a fiú simogatja őt, miközben az ölében fekszik.

A "Házasság első látásra" óta Petra rengeteg üzenetet és ajánlatot kapott, nemrégiben pedig egy idős férfi zaklatta őt az edzőteremben. "Van egy idős bácsi az edzőteremben, szerintem házas is. Körülbelül 7-8 éve járok ugyanebbe a terembe, azóta ő is itt van, rendszeresen dumál nekem és ajánlatokat is tesz. Nem vonzódom a hetven év feletti bácsikhoz, ha elképzelem, kiráz a hideg, egy idő után szóltam is neki, hogy hagyja ezt abba" – mesélte Petra. Az adások kezdete óta változott a véleménye az idősekről, mivel sok negatív kommentet kapott tőlük, ami miatt már nem látja őket olyan kedvesnek és aranyosnak, mint korábban.