Tom Hardy kedvence a ragacsos sertés: itt a receptje

Tom Hardy, a "Motorosok" című film sztárja, rajong a ragacsos sertésszeletekért, és ezt nem is titkolja, hiszen saját közösségi oldalán is megosztja a főzésről és evésről készült képeket.

A ragacsos sertésszeletek elkészítéséhez szükséges hozzávalók hat személyre: 1,5 kg sertésoldalas, egy fej vöröshagyma, egy fej fokhagyma, tíz szem egész bors és só. A pác elkészítéséhez szükséges további hozzávalók: négy darab paradicsom, egy fej vöröshagyma, négy gerezd fokhagyma, két evőkanál barna cukor, egy evőkanál mustár, két evőkanál ketchup, két evőkanál Worcestershire szósz, egy teáskanál balzsamecet, cayenne bors, chilipor, bors, só és étolaj.

Az elkészítés során a húst felrakjuk főni a hagymákkal, sóval, borssal. A pác elkészítéséhez a paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, majd felkockázzuk, a hagymákat pedig felaprítjuk. Kis olajon cukrot pirítunk, majd hozzáadjuk a hagymákat, és 1-2 percig dinszteljük. Ezután hozzáadjuk a többi fűszert és a pác többi hozzávalóját, majd sűrű keveréssel főzzük egy órán át, kis lángon. Ha a hús már puha, akkor egy órán át hagyjuk a páccal bekenve, hűtőben pihentetjük.