Mike Heslin színész harmincéves korában elhunyt

Harmincéves korában váratlan szívroham következtében elhunyt Mike Heslin színész, akit leginkább Taylor Sheridan Lioness című filmjében nyújtott alakításáról ismerhetünk.

A tragikus eseményt egyhetes kórházi kezelés előzte meg, és a szomorú hírt Heslin férje, Nicolas James Wilson, aki a közösségi médiában Scotty Dynamo néven is ismert, jelentette be a Deadline-nak és a Daily Mailnek. Heslin a Lioness sorozat első évadának két epizódjában vállalt szerepet Polo karaktereként, és emellett 2023-ban a The Holiday Proposal Plan című produkcióban, valamint 2016-ban a Younger sorozatban is feltűnt.

Wilson személyes üzenetben osztotta meg a gyászhírt. "Michael fiatal volt, tökéletes egészségnek örvendett, az orvosoknak nincs magyarázatuk arra, hogy mi történt" – írta Wilson, hozzátéve, hogy mivel Heslin donor akart lenni, ezért most négy különböző családnak adta az élet ajándékát. Heslin és Wilson alig egy éve kötötték össze életüket, és közös gyermeket terveztek. "Mindig azt mondtad nekem, hogy úgy érzed, apának szántak, és ezzel maximálisan egyetértek. Te lennél a világ legtökéletesebb apja" – fejezte ki fájdalmát és szeretetét a gyászoló férj.

Wilson a Twitteren is megemlékezett szeretett férjéről: "Nyugodj békében, Michael. Amikor éreztem, hogy elvették az utolsó lélegzetedet, a szívem millió darabra tört. Ha cserélhetnék veled, azonnal megtenném. De úgy fogom venni napról napra, ahogy te mindig mondtad nekem, és minden nap a te tiszteletedre fogok élni." A tragédiát csak az fokozza, hogy Heslin és kedvese egy héttel a színész halála előtt kezdtek el foglalkozni a családalapítás témájával, és már a babaneveket is kiválasztották. Dynamo elmondta, hogy Heslin három héttel a 31. születésnapja és négy hónappal az első házassági évfordulójuk előtt halt meg, és megjegyezte, hogy amennyiben valaha is apa lesz belőle, Heslinről kapja majd a gyermek a nevét.