Dávid Petra a testére irányuló kritikákra reagált

Dávid Petra, a "Házasság első látásra" műsor szereplője, nem maradt csendben a közösségi médiában kapott negatív kommentekkel kapcsolatban. A fitneszedzőt ért kritikák középpontjában állítólagos súlygyarapodása állt, amire ő egy edzőteremből készült videóban válaszolt.

A műsor során több rosszindulatú megjegyzés is érte Petrát, amiért állítólag túl vékony lenne, azonban a legutóbbi kritika éppen az ellenkezőjére utalt. Egy kommentelő szerint Petra meghízott, amire a fitneszedző egy videóban reagált, ahol a tükörben megmutatta alakját követőinek.

Petra a Metropolnak nyilatkozva elmondta, hogy válaszolni szeretett volna annak a nőnek, aki a Noszvajon készült videója alatt hozzászólt, hogy felszedett néhány kilót. Petra hangsúlyozta, hogy jól érzi magát a bőrében, és bár a külső megjelenés fókuszban van, az ilyen típusú kommentek mégis rosszul esnek neki.

A fitneszedző kiemelte, hogy az ilyen megnyilvánulások célja egyértelműen a negatív hatás elérése, és senki sem mond ilyet jóindulatból. Petra üzenete az, hogy nem csak a csontsoványság tekinthető szépségnek, hanem az is, ha valaki mértékkel megtalálja az arany középutat. Emellett hangsúlyozta, hogy nem kell foglalkozni a negatív kommentekkel, mert azok csak árthatnak az embernek. Petra szerint a bullying továbbra is óriási probléma, ami egyre csak növekszik, és nem szabad tétlenül nézni.