Svájc a döntőig is eljuthat az Eb-n Vágó Fanni szerint

Vágó Fanni, válogatott labdarúgó szerint a magyar csapat kiesése után más hangulatban követi az Európa-bajnokságot, de úgy véli, hogy a nagy csapatok közül Spanyolország és Németország teljesít kiemelkedően, míg a többiek szerencsével vagy öngólokkal jutnak előrébb a tornán.

A magyar válogatott labdarúgója, Vágó Fanni megosztotta gondolatait az Európa-bajnokság aktuális állásáról. Úgy látja, hogy az öngólok száma és a masszív védekezés jellemzi a tornát, ami a csapatok óvatosságára utalhat, hiszen mindenki a biztos védekezést részesíti előnyben, és csak reménykedik a szerencsés gólszerzési lehetőségekben. Vágó szerint ez a tendencia a fáradság és a terhelés miatt is kialakulhat, mivel a csapatok nem merik vállalni a nyílt játékot.

A következő mérkőzéseket nagy várakozás előzi meg, különösen a két legjobban teljesítő együttes összecsapását. Vágó Fanni úgy véli, hogy a német válogatott, amennyiben legyőzi Spanyolországot, akár a döntőig is eljuthat, részben a hazai pálya, részben pedig Kroos méltó búcsúztatása miatt. A másik ágon a svájci csapat meglepetésre számít, és úgy érzi, hogy egy gyengélkedő angol válogatottal szemben ők is képesek lehetnek a fináléba jutni. Vágó Fanni szerint, ha a svájciak jól kezdik a következő meccset, akkor a döntő előtt már nem lesz megállításuk.